Mennyibe kerül felépíteni egy acélszerkezetes ipari csarnokot?

Mit ígér a Frisomat? A lehető legkisebb helyi kellemetlenséget, gyors összeszerelést, és vonzó árat. Ezt értük el azzal, hogy sztenderd épületeket kínálunk. Az épületrészek aprólékos gyártása, összeillesztési rendszere, minimális mennyiségű acélt, szállítást, és hozzáadott emberi munkaórát igényel. Ezek garantálják a kitűnő ár-értékarányt. Ipari épületének ára az épület nagyságától, és kidolgozottságától függ, mivelezeket a tulajdonságokat az üzlete, vagy az ipari tevékenysége szükségleteihez igazíthatja. Ezért ad a Frisomat, minden könnyűszerkezetes acélcsarnokhoz egyedi árajánlatot.

Acélszerkezetes ipari csarnokának ára függ:

  • A felhasznált acél mennyiségétől

Az összeg, amit elkölt, nagyban függ a könnyűszerkezetes acélcsarnokhoz felhasznált acél mennyiségétől. Ez elsősorban a szélességtől, a magasságtól és a tető meredekségétől függ. Ennek megfelelően egy meredekebb tető kevesebb acélt igényel, ami kedvezőbb árat jelent.

  • A kidolgozottság részletei

Egy sztenderd Frisomat csarnok, egyaránt tágas, praktikus, és stabil. Ha ennél mégis többet szeretne, és szüksége van előtetőre vagy szintosztó födémre, ezeket is vállaljuk. A Frisomat szívesen tárgyal minden lehetőségről.

Kérdezze, meg tőlünk mennyibe kerül az Ön acélszerkezetes ipari csarnoka