A Frisomat képes-e a csarnokba szintosztó födémet beépíteni?

Acélszerkezetes csarnoka egyben a névjegyét is jelenti,- egy igazán hívogató építmény. Egy vonzó épület elég hellyel rendelkezi, hogy kielégítse mind a tárolással, gyártással, műhellyel, vagy irodával szemben támasztott igényeit. your storage, or for your workshop Hogyan érheti mindezt el? Vegye igénybe a Frisomat szintosztási megoldásait az ön üzleti célra szánt épületében.Ez a legjobb megoldás egy új emelet létesítésére.

  • Szintosztás, amivel teret nyerünk


A Frisomat által használt szintosztás az ön acélszerkezetes csarnokában négy méterenként acél oszloppal van megtámasztva. Ez a megoldás képes megduplázni munkaterületét, tekintve, hogy a szintosztás 300 kilogrammot is képes elbírni négyzetméterenként, míg az alatta lévő tér három méteres magassággal rendelkezik.

  • Egy szintosztás, ami illik épületéhez


Mi ugyanazt a hidegen hengerelt acélt használjuk a szintosztásánál is, amit az egész Frisomat épületnél használunk. Pont olyan erős, és ellenálló lesz, és a felépítése is olyan gyors lesz, mint amit a Frisomat többi megoldásánál megszokhatott. A Frisomat ezen kívül biztosítja a hozzá illő lépcsőzetet is horganyzott acélból rácsozott lépcsőfokokkal, és korlátokkal minden oldalon.

  • Egy szintosztás, ami bírja a terhelést


Gépeket szeretne elhelyezni a felső szinten, ezért kimagasló teherbírású szintosztást képzelt el? Ebben az esetben a Frisomat Önnek a melegen hengerelt acél szintosztást ajánlja, előre festett horganyzott acél padlólemezekkel. A szintosztás, amit beépítünk acélszerkezetes csarnokába bírni fogja a legnagyobb terhelést is.