SIGMA

A Sigma csarnok további tulajdonságai >

Töltse le a Sigma prospektust >

 

Megfizethető és magas minőségű egyszerre
A Sigma típusú csarnok a legmegfelelőbb állattartó épületnek. A Sigma csarnokok szélessége 7-től 22 méterig terjedhet, hosszúságuk bármennyi lehet. Vállalkozásának növekedésével csarnoka is együtt növekedhet, hiszen a szerkezet évek múlva is bővíthető. A kiváló minőségű, tűzihorganyzott technológiánk köszönhetően, Önnek nem kell aggódnia az állati trágya illetve ammónia által okozott korróziós sérülések miatt.

 

Gyors szerelés, könnyed mozgatás
Egyedi szerelési módszerünk különlegesen gyors kivitelezést tesz lehetővé. Sigma hangárja heteken belül felépíthető, függetlenül annak méretétől vagy egyéb, egyedi felszereltségétől. Csarnokának minden egyes eleme, különlegesen ellenőrzött körülmények között készül belgiumi gyárunkban, az utolsó anyacsavarig biztosítva ezzel a legmagasabb minőséget. A Sigma csarnokról továbbiakat itt olvashat >

 

Megfelelő tetőszellőző rendszer
biztosítja, hogy az agresszív gázok mihamarabb eltávozzanak a csarnokból. A 22 fokos tetőlejtés ideális megoldás erre. A gázok természetes áramlása a tetőgerinc felé vezet, ahol megfelelően méretezett elszívó ventillátorok szívják el, megfelelő légcserét biztosítva csarnokában, a mindig friss és egészséges levegő érdekében.