CEPTRA

A Ceptra épület további tulajdonságai >

Töltse le a Ceptra prospektust >

 

A tetőszerkezetre függesztett etetőrendszer.
A Ceptra csarnoktípus esetén, a vízszintes övtartós, rácsos tetőszerkezet lehetővé teszi a nagyobb terhelhetőséget. A vízszintes alsó övtartóra függeszthetők fel, az etető- és itatórendszer tartószerkezetei. Így a csarnok alapterülete teljes egészében kihasználható.

 

Tökéletes légcsere és hőszigetelés
ha azt szeretné, hogy állatai bármely időjárási és a hőmérsékleti körülmények között jól érezzék magukat. Azt is szeretné, hogy annyi friss levegő áramoljon be, amennyi csak lehetséges. Burkolhatjuk csarnokát akár 12 cm vastagságú, hőszigetelő szendvicspanelekkel kizárva ezzel a téli hideget és a nyári meleget. Sertéseinek, szarvasmarháinak, lovainak, vagy a baromfinak szükséges friss levegő biztosításához hatékonyan működő légcserélő rendszert szerelünk be. De ezt is modul-rendszerben, mint mindig Az Ön választása, hogy szeretne-e hőszigetelést vagy sem.

 

A megfelelő belső burkolat könnyen tisztítható, és fertőtleníthető
A állattartó telepek általában nem a legtisztább helyek. Ez sajnos így van. De ez nem azt jelenti, hogy csarnokának folyamatosan szennyezettnek kell lennie. Épp ellenkezőleg: tiszta falak, és tiszta padló szükséges ahhoz, hogy egészségesen tarthassa állatait. Ennek érdekében az állattartó épületekre belülről sík, mosható falburkolatot szerelünk. A horganyzás megfelelő korrózióvédelmet biztosít az acélszerkezetnek, az agresszív környezetben, de még jobb megoldás, ha az acél oszlopok alá saválló vasbeton támfalat építünk.