GYIK

Építési engedély

Szükséges építési engedély acélszerkezetes épületem felállításához?

Igen, Önnek kell építési engedély acél Frisomat épületéhez. Azért, hogy ezt megkapja az építési teleknek megfelelő illetékes önkormányzat építési osztályához kell fordulnia. Ők tájékoztatják majd építési engedélyének kiadási feltételeiről, és az esetleges környezetvédelmi előírásokról.

A Frisomat biztosítja a részletes építési terveket (tervrajz, keresztmetszeti nézetek stb.) építési engedélyének megszerzéséhez. Ezeket az építésze által készített kivitelezési tervvel együtt kell benyújtania. Az építészével együtt kell benyújtania a kérelmét, ahhoz az önkormányzathoz ahol építkezni szeretne. Átlagosan két hónapon belül kapja meg az engedélyt.

Mik a követelményei a területnek ahol acélszerkezetes épületem épülni fog?

Az építési területnek szintben kell lennie, és tömöríthetőnek kell lennie. Területének szintkülönbsége nem haladhatja meg a tíz centimétert beleértve egy méteres körzetét is. Az alapnak ahol az épület állni fog száraznak kell lennie, és megfelelni a teherbírási teszteknek. Nem kell sem betonozni sem aszfaltot lefektetni. Már meglévő beton szint van az építési területen? Ha igen, probléma nélkül tudunk erre is építkezni.

Biztosítania kell azt, hogy a könnyű tehergépkocsink és szerelőink megközelíthessék a területet. A teljes területet meg kell tisztítani plusz egy méteres körzetét. Függőlegesen mi az épület magasságától számítva két méter szabad teret kérünk.

Árak a Frisomatnál

Mennyibe kerül a Frisomatnál acél ipari épületem?

A Frisomat vonzó áron kínálja sztenderd épületeit. A mi speciális gyártási és építési rendszerünk a legkevesebb mennyiségű acélt és emberi munkaórát igényel. Ez garantálja a jó ár-érték arányt.

Épületének végső ára annak méretétől és kidolgozottságától függ majd, mivel ezek teszik majd alkalmassá üzleti tevékenysége sikeres végzéséhez. Ezért készít minden egyes épületére egyedi árajánlatot a Frisomat, ami főleg a felhasznált acél mennyiségétől (amit a nagyság és a tetőszerkezet határoz meg) és a részletezettségtől ( szintosztó födém vagy extra nagyságú kapu) függ.

Bérelhetek épületet a Frisomattól?

Igen, Ön bérelhet egy acél épületet a Frisomattól rövid időre-hat hónapnál kezdődik a kisebb épületek bérleti ideje és egy évnél a nagyobbaké. Különböző típusú épületekből választhat:

íves tetőszerkezetes raktárépület, szélessége: 7,6 méter, magassága: 3,8 méter
íves tetőszerkezetes raktárépület, szélessége: 11 méter, magassága: 5,5 méter
íves tetőszerkezetes raktárépület, szélessége: 15 méter, magassága: 5,5 méter
nyeregtetős csarnok, szélessége 15 méter, magassága: 4 méter

Frisomat csarnokok

Kínál a Frisomat "építsd-magad" csomagokat ipari épületemhez?

Nem, a Frisomat elkötelezett szakértője mind a gyártásnak, mind az acélszerkezetes épület felépítésének. Szerelőink szakértői acélszerkezetes épülete felépítésének. Ezért mi nem kínálunk "építsd-magad" csomagokat. Minden árajánlatunk tartalmazza a szállítás és felállítás költségeit.

Mik a lehetőségek acél épületem alapozásához?

Az épület alapozása az épület típusától és a talajminőségtől függ. Mi az alábbi alapozások közül választunk ki egyet:

Milyen gyorsan épülhet fel Frisomat acélszerkezetes csarnokom?

A Frisomat garanciát vállal a gyors gyártásra és felépítésre. Acélszerkezetes épülete pár héten belül vagy maximum néhány hónapon belül felépül. Ezt a sebességet a hidegen hengerelt és horganyzott acélnak köszönhetően érjük el. Ez kevesebb kezelést igényel így hamarabb el is készül. Nekünk tíz különböző típusú épületünk van, ami azt jelenti, hogy a tervezés a gyártás és felállítás egy jól ismert rendszerben zajlik.

Ez azt jelenti, hogy a Frisomat a teljes gyártási folyamatot saját maga végzi. A Frisomat saját maga ellenőrzi a teljes gyártási folyamatot. Minden simán haladhat, mivel nincsenek közbeeső fázisok. Ez a felállításra is igaz, mivel ez pusztán két szerelőt és egy daruval felszerelt könnyű tehergépkocsit igényel. Az acél elemek illeszkednek egymáshoz, így könnyen összeilleszthetőek. Sőt mi több alig van szükség alapozási munkára.