Ön itt van: Főoldal » Cégünkről » Történelem

Az acél szakértője

Az acélszerkezetes ipari épületek specialistája.

Úttörőből szakértővé váltunk három évtized alatt.

A Frisomat 1978 óta gyárt és épít ipari célú acélcsarnokokat. Ami egy kis családi vállalkozásnak indult, az mára a szektor elismert vezetőjévé nőtte ki magát otthon és külföldön egyaránt. Mi a titkunk? A folyamatos fejlesztés!

 


Az innovatív acélszerkezetes épületek szakértője a Frisomat egy egyszerű típussal kezdte működését: egy íves kivitelű acélcsarnokkal. Azokban az időkben ez példátlan volt mind anyagában, mind szerkezetében. Ez az innovatív megközelítés jellemzi a jelenlegi acélcsarnok-választékunkat is. Mindemellett folyamatosan fejlesztünk, új és új megoldásokat találunk ki, antwerpeni kutató-, fejlesztő központunkban. Ennek eredményeképpen épületeink mára magasabbak, szélesebbek, és könnyebbek, mint korábban bárhol

 

A Frisomat által épített acélszerkezetes épületek  az egész világon megtalálhatók. Napjainkig több mint 30,000 épületet állítottunk fel . Munkánk során a Belgiumban, Romániában, és Brazíliában lévő gyártóbázisainkra, és a világ minden táján jelenlévő, csaknem húsz leányvállalatunkra támaszkodunk.