Ön itt van: Főoldal » Cégünkről » Előnyök

Mindig innovatív

Az acélszerkezetes épületek folyamatos fejlesztője


Mi az amit a Frisomat először megkérdez Öntől? Mire szeretné használni a csarnokot? Mihez kell Önnek hely? Ugyanis leginkább ettől függ az ajánlott csarnok típusa, mérete, és kidolgozottsága. Így Önnek pontosan annyi acélt kell megvásárolnia, amennyi feltétlenül szükséges Összefoglalva: mi Önnel gondolkodunk. Sőt mi több: Mérnökeink a jövőben gondolkodnak, előre tekintenek és folyamatosan fejlesztik az épületeinket.

A kutatás és fejlesztés a legfontosabb tevékenységünk.

A csarnokainkra jellemző innovatív szemlélet, a gördülékeny gyártás és az ötletes, gyors szerelhetőség, mind-mind a folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetőek. Mérnökeink minden egyes szerkezeti elemet pontosan megterveznek és folyamatosan fejlesztenek.

A minőséget is gondosan ellenőrizzük, a folyamatosan elvégzett tesztek kiváló eredményeket mutatnak.

A statikai és alakváltozási teszteket saját Kutató-fejlesztő Központunkban végezzük, a Leuveni Műszaki Egyetem szakértő közreműködésével. Így garantálhatjuk, hogy acélszerkezetes épületeink évtizedeken keresztül állékonyak és stabilak maradnak, szélsőséges időjárási viszonyok esetén is.

Jövőbe tekintő kutatás és fejlesztés

Szlogenünk is erre utal: "Innovator is steel buildings" - az acél csarnokok fejlesztője Néhány különleges acélszerkezetünk jóval megelőzi a korát. Azon dolgozunk, hogy ez a tény a jövőben is igaz legyen. Ezt folyamatos fejlesztéssel, újításokkal, a sok évtizedes tapasztalatok felhasználásával érik el mérnökeink.

Ismerje meg közelebbről szerkezeteinket !