Ön itt van: Főoldal » Cégünkről » Előnyök

Következetesen különleges

Mi csak az anyagot adjuk, a csarnok arculatát Ön határozhatja meg.

A Frisomat kínálata tíz praktikus és sztenderd modellt tartalmaz. Úgy érzi, ez határt szab a lehetőségeinek? Épp ellenkezőleg! A csarnok végső megjelenését, kialakításának részleteit, a burkolatok anyagát, azok színeit Ön álmodhatja meg, és adhatja hozzá az általunk gyártott acélszerkezethez. Így egyedi, csak az Ön vállalkozására jellemző, modern külsőt kap.

Így az Ön kreativitására is szükség van.

Minden részletben

Acélszerkezetes csarnoka burkolatának színeit szabadon megválaszthatja. Annyi kaput, ablakot és ajtót épthet be, amennyit csak szeretne. A szigetelés típusa, és vastagsága? A választás az Öné.

A tér újraértelmezése.

Igény esetén, szintosztó födém beépítésével megduplázhatja a rendelkezésére álló teret, a felső szinten további raktárakat vagy irodahelyiségeket helyezhet el. A födém acélszerkezete is ugyanabból a kiváló minőségű, nagyszilárdságú acélból készül, mint csarnokának többi része.

Én még nem értük el a maximumot, sőt

Ugyanezzel a sztenderdizált, hidegen hengerelt eljárással gyártott profilokból, a Frisomat 50 m szélességű csarnok megépítésére volt képes. Mivel a csarnok modulrendszerben készül, bármennyi keretállás felállítható egymás után vagy egymás mellé. Ez azt jelenti, hogy épületének szélessége is és hosszúsága is korlátlan nagyságú lehet.

Fedezze fel acélszerkezetes épületeinket