Ötletek

CSARNOKÉPÍTÉS A TERVEZÉSTŐL A PÁLYÁZAT MENEDZSMENTIG

Acélcsarnok akár pályázati támogatással, segítséggel a pályázatírás teljes folyamatában! 

 

Vigyázz, kész, pályázz! Elindult a visszaszámlálás! Hivatalosan is megjelentek a 2015-ben kiírásra kerülő pályázatok típusai, keretösszegei, meghirdetésük tervezett ideje, és módja! Novemberben már nyílnak is az első pályázatok a Kormány 1721/2015. (X. 6.) határozata alapján! Itt a döntés ideje, ha acélcsarnokkal fejlesztené gazdaságát, még most keressen bennünket, nehogy lemaradjon!

 

Ha mezőgazdasági kisüzem, állattartó telep korszerűsítésében, kisméretű terménytárolók építésében, fejlesztésében Frisomat acélcsarnokkal korszerűsítené gazdaságát, a Frisomat segít, hogy mindehhez Ön is igénybe vehesse a 2014-2020-as Vidékfejlesztési Programban (VP) által megpályáztatott 170 milliárd forint uniós és hazai forrást.

 

Hogyan?

A Frisomat 2014-től komplex szolgáltatást nyújt modern és minőségi acélcsarnokok tervezéstől (statikai és tűzvédelmi tervvel együtt), a költségvetés kiíráson keresztül a teljes pályázati menedzsmentig, egészen a kivitelezésig. A beruházás előkészítő szakaszában ingyenesen igénybe veheti, partnerünk a Gordius Kft. pályázatfigyelésben, előminősítésben és a teljes pályázat lebonyolításában kínált szolgáltatásait. A Gordius Kft. munkatársai jelentős tapasztalattal rendelkeznek és számos sikeres pályázat lebonyolítása fűződik már nevükhöz. A pályázatra való felkészülés egy pontos előminősítéssel kezdődik, amit partnerünk a Gordius Kft. végez el Önnek. Így világos képet kaphat lehetőségeiről illetve arról, mit kell tennie addig, míg az Ön számára megfelelő pályázat megjelenik. Az előminősítés után megkezdődhet a pályázat előkészítése, amelyben a Gordius Kft. a Frisomattal szorosan együttműködve találja meg az Ön számára a beruházás megvalósításának legjobb irányait, lehetőségeit, megoldásait.

 

Még kérhető pályázati előminősítés a Frisomatnál!

Ugyan már kiírásra kerültek a hamarosan meghirdetésre kerülő pályázatok, de még nem késő pályázati előminősítést kérni a Frisomattól, azért, hogy könnyebben megtalálja a vállalkozása számára megfelelő, igénybe vehető, vissza nem térítendő támogatás típusát és cége jelenlegi paraméterei alapján reális képet kapjon nyerési esélyeiről, kérjen még most ingyenes Pályázati előminősítést a Frisomat partnerétől!

Mindezt azoknak is érdemes igényelni, akik a következő években fontolgatják csak a telephelybővítést, a pályázást, hiszen érdemes jól felkészülve várni a pályázatok megnyitását. Ugyanis az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb pályázat rövid ideig elérhető.  A Frisomatra már a felkészülésben is számíthat. 

 

Kattintson a linkre és töltse le a pályázat előminősítő lapot,

majd faxon vagy e-mailben jutassa el részünkre!

Frisomat Kft. info@frisomat.hu Fax: 84/322-652

Letölthető pályázati előminősítő lap (.doc) >>

Letölthető pályázati előminősítő lap (.pdf) >>

 

Nagyításhoz kattintson a képre

 

AKTUÁLIS!

 

A mezőgazdasági kisüzemek és kertészetek fejlesztését támogató pályázatok meghirdetésére már idén novemberben, az állattartó telepek és kisméretű terménytárolók fejlesztését célzó pályázatok kiírására pedig még idén decemberben lehet számítani a Kormány 1721/2015. (X. 6.) határozata alapján. A meghirdetés nagyon közeleg, de aki még gondolkozik telephelyének acélcsarnokkal történő korszerűsítésében még nem késő! 

 

A 2015. október 7-én életbe lépett 1721/2015. (X. 6.) kormányrendelet szerint az alábbi pályázatok meghirdetése várható! 

 

 

Felhívás azonosító jele

 

Felhívás neve

Felhívás keretösszege

(Mrd Ft)

Felhívás meghirdetésének módja

Felhívás meghirdetésének tervezett ideje

VP2-4.1.1.1-15

Állattartó telepek korszerűsítése

6,00

standard

december

VP2-4.1.1.2-15

Baromfitartó telepek korszerűsítése

20,00

standard

december

VP2-4.1.1.3-15

Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése

20,00

standard

december

VP2-4.1.1.4-15

Juh- és kecsketartó telepek korszerűsítése

4,00

standard

december

VP2-4.1.1.5-15

Sertéstartó telepek korszerűsítése

20,00

standard

december

 

VP2-4.1.2-15

Kisméretű terményszárító és -tisztító korszerűsítése, kisméretű terménytároló építése, korszerűsítése

 

19,70

 

standard

 

december

 

VP2-4.1.3.1-15

Kertészet korszerűsítése – üveg- és fóliaházak létesítése geotermikus energia felhasználásának és öntözés kialakításának lehetőségével

 

30,00

 

standard

 

november

 

 

VP2-4.1.3.2-15

Kertészet korszerűsítése – ültetvénytelepítés támogatása öntözés kialakításának lehetőségével, továbbá mezőgazdasági esőkár vagy tavaszi fagykár megelőzésére szolgáló beruházások

 

 

22,00

 

 

standard

 

 

november

 

VP2-4.1.3.3-15

Kertészet korszerűsítése – gyógy- és fűszernövény termesztés fejlesztése

 

3,00

 

standard

 

november

 

VP2-4.1.3.4-15

Kertészet korszerűsítése – kertészeti ágazat technológiai fejlesztéseinek támogatása, öntözés kialakításának lehetőségével

 

32,00

 

standard

 

november

VP2-6.3.1-15

Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése

14,00

standard

november